Bel ons: 036 - 536 9600

of

klik hier om een afspraak te maken

Acties

Senioren controle:

Uitgebreid consult om op de specifieke problemen van het ouder wordende dier te controleren inclusief een uitgebreid bloedonderzoek naar de belangrijkste orgaansystemen. Door deze controle minimaal 1 x per jaar uit te voeren kunnen we uw dier veel beter gezond houden i.p.v. dat uw dier al ziek is en u hem graag beter wilt krijgen. Preventie is het sleutelwoord. Tijdelijk incl. consult: €172.20 (dat is €30.00 korting en inclusief SDMA waarde voor een veel vroegere detectie van nierproblemen). Maak snel een afspraak! U krijgt binnen een kwartier de uitslag

Budget vaccinatie spreekuur: jaarlijkse vaccinatie voor hond, kat, fret en konijn:

Dit budget vaccinatie spreekuur is enkel bedoeld voor vaccineren van dieren die verder geen gezondheidsproblemen hebben (denk bijvoorbeeld aan oorontsteking, manken etc.). Een budget vaccinatie consult duurt daarom ook maar 5 minuten. Indien er aanvullende problemen zijn of als er punten zijn die u zelf graag wilt bespreken dan kunt u beter een afspraak maken voor een V.I.P. vaccinatie consult (uitgebreid consult met tijd voor al u vragen, incl nagels knippen en anaalklieren legen indien nodig).

Budget vaccinatie spreekuur: maandag t/m woensdag tussen 13.00 en 15.00 uur, donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 15.00 uur. De kosten van een budget vaccinatie zijn € 28.85 voor de basisvaccinatie.

Ontvang korting op uw eerste premie bij het afsluiten van een dierverzekering bij Reaal (Proteq Dier en Zorg)

algemeen