Bel ons: 036 - 536 9600

of

klik hier om een afspraak te maken

Beoordelingen van onze klanten

Wij proberen continu onze service te verbeteren. Graag hebben we hierbij uw terugkoppeling. U kunt bij ons op diverse manieren een beoordeling achterlaten: zoals via google,  facebook of hieronder op onze eigen website.

Op deze manier geeft u nieuwe klanten bovendien een kijkje in uw ervaringen met het Dierenziekenhuis Almere en geeft u ons de mogelijkheid om als dierenarts in onze service continu te verbeteren. Hierdoor kunnen wij de beste service voor u en uw huisdier blijven bieden, waardoor de diergezondheidszorg alleen maar beter wordt.

Alvast bedankt voor uw moeite! Wij stellen uw mening op prijs.

Verplicht

Jade

Hierbij nogmaals bedankt voor de goede zorg aan onze poes Jade. Judith heeft weer voortreffelijk werk afgeleverd met de gebitsbehandeling bij Jade.
Zorg altijd dat het dier centraal staat en niet het commerciële aspect de boventoon laten voeren. We willen ons altijd bij jullie thuis blijven voelen.
Ga zo door!

Fam. Wilbrink

Top dierenarts

Paraveterinairen zijn erg vriendelijk, gaan erg ver om mij van de juiste informatie te voorzien.
Echter, de #1 reden dat wij zijn gebleven bij deze praktijk is Nikky (dierenarts). Zij is sociaal vaardig, heeft veel kennis, is kalm, erg professioneel, kortom een erg goede dierenarts!

Kim

Pearl en Jade

Wij willen jullie nogmaals via deze weg bedanken voor de zorg die jullie de afgelopen 4 weken hebben gegeven aan onze poesjes Pearl en Jade.
Zij zien er stralend uit, alles dankzij jullie.
Het is een geruststelling voor ons als je weet dat je poesjes in goeie/lieve handen zijn.
Wij hopen dat jullie op deze voet verder gaan.

Fam. Wilbrink

Tevreden!

Prima dierenarts, denken tenminste oplossingsgericht mee en zijn bovendien zeer klantvriendelijk, blij mee!

Joke Hartkamp

Laparoscopische sterilisatie

Omdat we hele goede ervaringen hadden met de laparoscopische sterilisatie van onze eerste hond zijn we ook met onze tweede hond langs geweest voor ook een laparoscopische sterilisatie. Onze ervaring was weer super (Daar hebben we wel 70 km rijden voor over).Uitstekend opgevangen en dierenarts Nina heeft weer kundig werk afgeleverd. Na de operatie heeft Nina, op mijn verzoek, de uitgenomen eierstokjes laten zien. Hierbij heeft ze ook nog de tijd genomen om het één en ander uit te leggen. Helemaal top!!!

Ruud van Wijngaarden

Goede zorg voor mijn lieve Indy

Ik wil
Jullie hartelijk danken voor de snelle en accurate handelingen Dit heeft mede gezorgd dat ik nog jaren kan genieten van mijn lieve hond Indy. De betrokkenheid goede zorg, lieve en proffesionele instelling is mij zeer bevallen mijn dank hiervoor.

An Pepels

Beste dierenartspraktijk in Almere

Lieve Nina, je bent voor onze cavia’s de beste dierenarts. Ivo is gelukkig weer helemaal beter. Hij geniet weer heerlijk. Heel erg bedankt !!!

Wilma Marechal

Castratie

Hoi iedereen die dit leest , ik ben Melissa en ik heb een super lieve Golden retriever van 13 maanden ongeveer, hij heet Charlie.
Charlie wilde nog wel eens domineren waar hij natuurlijk niks aan kon doen. Ook had hij een normale en een hele kleine testikel. Na lang nadenken en lezen hebben we besloten hem te laten helpen.
Dan word het zoeken naar een dierenarts die je toe vertrouwd om de operatie uit te voeren, omdat ik het beste wil voor mijn Charlie. Ik heb lang gezocht naar een dierenarts die ik toe vertrouwde de operatie te doen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor dierenziekenhuis almere, na veel reviews lezen en googelen.
En wij zijn super tevreden over hun, ik ben super blij dat ik voor hun heb gekozen.
Charlie ging bij binnenkomst gelijk tegen de dierenarts Nina van broekhoven aan zitten en liet zich heerlijk knuffelen door haar. En bij alles wat Nina deed stelde ze hem echt op zijn gemak. Echt mensen die met hun hart werken. Wij zijn super blij met Jullie. Hartijk bedankt voor alles,voor ons zijn jullie de beste.

Melissa de Roo

Vriendelijke & snelle hulp

Zwaar in paniek kon ik vandaag (zondag) vrijwel direct bij jullie terecht met mijn caviaatje die het benauwd had en een rare ademhaling had. Eerder had ik al de algmene dierenspoedlijn gebeld echter belden zij mij niet terug ,vandaar dat ik zelf op onderzoek ging en uitkwam bij het dierenziekenhuis in Poort. Mijn cavia werd met veel zorg na gekeken en de dierenarts kon haar nog een kans geven ondanks dat ze al oud is en een longontsteking heeft. Ze had ook alle geduld om te laten zien hoe ik de antibiotica moet toedienen. Ik vind het super dat ik zo snel terecht kon en dat ze zó m vriendelijk waren! Ik raad het dierenziekenhuis iedereen aan. Dankjulliewel!

Sharon van der Kuij

Super

Vorige week ben ik nog bij jullie geweest met de hond en poes.
Met alle liefde wordt overal de tijd voor genomen door de dierenarts en het personeel.
Super blij met jullie en 24/7 dagen bereikbaar.

silvia vermeeren

Top Dierenziekenhuis

Vorige week nog bij jullie geweest met mijn hond en poes. Met alle liefde wordt overal de tijd voor genomen, door de dierenarts en het personeel. Super blij met jullie. En dan zijn ze ook nog eens 24/7 bereikbaar.

Silvia Vermeeren

Top zorg

dierenziekenhuis almere logo

Floortje is op 9 november dmv laparoscopie geholpen. De informatie vooraf, de behandeling als de telefonische nazorg daags erna hebben wij als positief ervaren. Als het aan Floortje zelf had gelegen was zij na de operatie direct doorgegaan naar haar hondenvriendjes op het strand. Nergens last van! Het is dat we een goede jarenlange band hebben met de eigen dierenarts, anders had ik nu al de nieuwe gevonden.

Helma

Een fijn kundige praktijk

Of we nu komen voor een enting, drachtecho/begeleiding of voor iets heel anders….
Altijd vriendelijk, kundig en gastvrij.
Voor ons DE praktijk in Almere

Irma Klomp

Prettig,professioneel ziekenhuis

Meer dan tevreden over de laparoscopische sterilisatie van onze boxer Noor.
Vriendelijk en professioneel team, en onze Noor weer kwispelend naar buiten!
Wij moesten haar zelfs afremmen na de operatie, alsof er niets gebeurd was.
Onze complimenten!

Angeline swanborn

Lief en professioneel

We worden met onze “kroost” 2 huis, tuin en keuken katten en labradoodle met alle liefde en geduld ontvangen en geholpen. Super team!!! altijd klaar met raad en daad.

Yvonne

Professioneel en heel betrokken

dierenziekenhuis almere logo

Wij zijn fan van Nina en Ilona en het team. Ze zijn er echt voor je dier maar ook voor het baasje 😉 Goede zorg en altijd tijd voor een praatje en/of vragen. Onze kat begon te hoesten; Nina was er al snel achter wat het bleek te zijn. Onze kat heeft vervolgens maagoperatie ondergaan. En met de nazorg kon ik elk moment van de dag terugvallen op hun. Onze kat is weer helemaal hersteld. Verder maakt onze kat geregeld gebruik van het Kattenhotel. Hij kan zich geen leukere tijd wensen en dit merken we ook aan hem. Wij geven hem daardoor met een gerust en blij gevoel af.
Lieve groeten, Mary

Mary de Haan, Almere

Sterilisatie labrador Dora

dierenziekenhuis almere logo

Onze Dora is op 7 mrt dmv laprascopie gesteriliseerd. Zowel de informatie vooraf, de benadering op de dag zelf , de behandeling als de telefonische nazorg hebben wij als zeer positief ervaren. Dora was de volgende dag weer net zo levendig als vooraf.

Jan en Eva

recensies

dierenziekenhuis almere logo

Onze Somali kinders komen graag bij Nina, super fijn dat we met al onze vragen terecht kunnen. Zo belangrijk een luisterende meewerkende dierenarts te hebben. En een lief vertrouwd persoon.

Esther Kooyman

Goed verzorgd

dierenziekenhuis almere logo

De sterilisatie van Snoetje was heel goed verzorgd, Snoetje zelf is ook heel goed verzorgd en de aandacht voor nazorg is groot. Dinsdags geopereerd, donderdags werd ik gebeld of het allemaal goed ging en of ik nog vragen had. Fantastisch!

Linda van Lunteren

Onze Siep was bijna dood…

dierenziekenhuis almere logo

Onze Labrador pup Siep was sloom. ‘Morgen maar even naar de dierenarts’, dachten we. Mooi niet, zei onze puppytainster, nu! En dat was maar goed ook, want dierenarts Nina vertelde ons dat Siep ‘morgen’ waarschijnlijk niet gehaald had… Ernstige bloedarmoede. Siep is 8 dagen in Dierenziekenhuis Almere geweest. Met de grootste zorg en liefde is ze er, onder leiding van Nina en met hulp van Ilona, Judith en Patty, weer bovenop gekomen. Siep bleek Giardia en een Salmonella te hebben, en was door ernstig ijzertekort niet meer in staat nieuwe rode bloedcellen aan te maken. Nu doet ze dat weer. Wij zijn heel, heel dankbaar voor de 24-uurs zorg en de manier waarop wij op de hoogte werden gehouden. Elke ochtend werden we gebeld en hoorden we hoe het met Siep was. Soms zelfs ook ‘s avonds. 1000 x dank! Wat een geweldig werk hebben jullie verzet. En wat een passie! Siep wilde bijna niet mee naar huis, zo fijn had ze het bij jullie…
Warme groet van Puk, Jan, Maud en Bart

Puk, Jan, Maud en Bart, Muiderberg

Hero, wolfhond

dierenziekenhuis almere logo

Goede praktijk. Vakkundig en vriendelijk. Ook nooit een probleem om afspraak tijdstippen aan te passen. Kortom een praktijk die voor je huisdier gaat.

Joost Oushoorn

Mika, border collie

Al vanaf ons eerste huisdier Erik komen we naar volle tevredenheid bij het dierenziekenhuis. Ook kater Bono en hond Mika worden hier gevaccineerd. Mika’s operatie is prima verlopen. Erg prettig is, dat men alle tijd neemt om alles goed uite leggen.

Fam vd Sluis

Altijd welkom, alle tijd en veel kennis

dierenziekenhuis almere logo

Bij Nina, Ilona en de andere medewerkers van Dierenziekenhuis Almere worden wij met open armen ontvangen. Met onze keur aan diertjes komen we met regelmaat langs, voor vaccinaties en controle, maar soms ook met zieke diertjes. Er wordt altijd in het belang van het dier gekeken naar de behandeling en er wordt altijd voldoende tijd genomen om ook de eigenaren goed te informeren over de mogelijkheden. Ook een afscheid wordt bijzonder goed begeleid. Onze beesten komen graag langs in het Dierenziekenhuis en wij dus ook!

Sixta Finsy-Besseling

Emali

dierenziekenhuis almere logo

Super gastvrij en vakkundig. Tevens erg bekwaam. Op meerdere fronten de beste van Almere en omstreken!!

Joyce vS

kruisbandoperatie

dierenziekenhuis almere logo

Onze hond Koos heeft nu 7 weken geleden een kruisbandoperatie ondergaan . Ik kan niet anders zeggen dan dat de mensen supervriendelijk, professioneel en oprecht betrokken zijn. We zijn heel blij dat we bij het Dierenziekenhuis zijn geweest.

Monique

kijkoperatie

dierenziekenhuis almere logo

mijn keeshondje heeft een kijk operatie gehad.eerste binnenkomst bij de balie zo vriendelijk .voor de dieren zoveel aandacht.dan mag je erbij zijn als ze het slaapprikje krijgt.en al ze net klaar is mag je der bij je houden zo mooi .dan opent ze der oogjes als je er zelf vast houdt.zo moderne apparaten.dierenarts zelf is ook zo lief voor de dieren .komen steeds kijken hoe het met er gaat.daarna wordt je opgebeld na 2 a 3 dagen om te vragen hoe het met je hondje gaat .echt ik blijf bij deze dierenarts .handig is ook dat je in termijnen mag betalen echt een 10

jolanda

serena

dierenziekenhuis almere logo

Serena had last van haar oor, bleek een wondje in het oor te zitten, heb een zalfje mee gekregen, en voor na controle terug geweest… Ben heel goed geholpen, en goede uitleg.

sandra stijgr

Spoed bevalling

bevalling keizersnede pup

Met spoed moesten wij komen omdat baileys van de eerste 3 pups snel beviel en de 4 e pup te lang op zich liet wachten deze werd gehaald met een keizersnede en alles gaat goed nu . Dit alles omdat we gelijk konden komen en we heel goed geholpen werden door Nina en Ilona .ze nemen alle tijd voor je en vooral voor baileys en haar pups
De volgende dag werden wij gelijk gebeld of alles goed was gegaan .

Blij dat we bij deze kliniek terecht zijn gekomen

Michel

Vakkundig en erg vriendelijk

dierenziekenhuis almere logo

Je word er zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Erg dier vriendelijk en veel geduld. Er word de tijd genomen ook voor de uitleg naar de baasjes. Ilona, nina en collega’s ga zo Door!

Christien Timmers

Bonita

katje na gebitsreiniging

Bonita is heel erg goed geholpen! Hele lieve en meelevende mensen. De volgende dag dat Bonita thuis was waren we ook gebeld of alles goed ging, super attent!

Christina

Goede en betrokken dierenarts en medewerkers!

perzische poes na sterilisatie

Eerste keer geweest met sterilisatie van ons perzisch poesje, zag er een beetje tegen op, omdat ik in mijn eigen woonplaats geen goede dierenarts kon vinden.
Nu de eerste keer meteen steriliseren, maar het moest wel gebeuren.
Ik ben zo blij met Nina en Ilona, 1 dag na de sterilisatie merkte je al niets meer dat ze een operatie had gehad, ze zat niet aan de wond, ik denk mede omdat ze weinig last ervan had en omdat er binnenwaartse hechtingen waren gezet, dus geen knoopjes aan buitenkant.
Ze had na de operatie een mooi rompertje aan, veel beter dan zo een nare plastic lampekap!
Ik ben heel blij met deze dierenarts praktijk, natuurlijk hoop ik ze niet al te vaak nodig te hebben, maar als het nodig is dan weet ik dat ze niet alleen met hun hoofd maar ook met hun hart werken.

Tina

Castratie

castratie hond

Leuke mensen werken er !
Alles is goed gegaan met de castratie en kon mn mannetje snel weer ophalen !
Fijn ook dat ze terug belde of alles goed ging.( helaas vergeten terug te bellen )
Zeker een aanrader !

Gr sebastiaan & sem

Sem

Fijn geholpen

june bij dierenarts

June is heel fijn geholpen, erg professioneel.
Wij hebben er een goed gevoel aan over gehouden.

carin wolfs

prima

senior hond

Prima eerste bezoek. We hebben veel vertrouwen in jullie ziekenhuis. Veel aandacht voor onze bejaarde dame.

kylie bloem

Babbel en Ivo

cavia dierenarts

Wij hebben 2 geweldige Cavia’s als huisdieren. Bij het dierenziekenhuis worden onze vriendjes met de juiste zorg geholpen. Wij zijn heel erg blij met Nina en de goede zorg die zij elke keer weer aan onze cavia’s geeft. Een hele dikke knuffel van ons, maar zeker ook van Babbel en Ivo.

Wilma Marechal

Een ziekenhuis vol liefde

Wij zijn pas in Almere komen wonen, en per ongeluk bij jullie terecht gekomen.
Kan me absoluut niet beter wensen voor Mollie
Zo veel liefde, aandacht en geduld heb ik nog nooit ervaren.
Dierenziekenhuis Almere is een absolute aanrader.
Nina en Ilona zijn toppers!!

Van der Gouwe

Warm bad

maine coons bij de dierenarts

De oprechte aandacht die mijn Maine Coons en ikzelf de afgelopen jaren hebben mogen ervaren, maakt het dat het Dierenziekenhuis Almere elke keer weer als een warm bad voelt!

Daniel Terluin

Het eerste bezoek met Lobke.

pup bij dierenarts

Voor het eerst geweest met Lobke , voor haar jaarlijkse inenting.
Het ging heel goed Lobke vondt het wel een beetje vreemd , maar Nina was erg lief en geduldigd,
Dat gaf ons een goed vertrouwd gevoel.

Irma Rijnders.

Prima praktijk…echte aanrader!!

Ben al jaren fan van Nina en Ilona en het team. Mensen met het hart op de juiste plek voor mens en dier. Goede zorg en altijd tijd voor een praatje en/of vragen. Als hobby sphynx fokker is een praktijk met 24/7 een DA aanwezig van groot belang, omdat katjes nou eenmaal niet altijd tijdens kantooruren bevallen. Erg fijn dat er zoveel deskundigheid onder 1 dak zit. Ik ben zeer tevreden en m’n sphynxjes ook.

M.v.g.

Cristina

www.sphynxcattery-noorderplassen.nl

Cristina Cortiñas

prima dierenarts praktijk

dierenziekenhuis almere logo

Vorig jaar verhuisd van Amsterdam naar Almere en zochten een goede dierenarts voor onze hond Famke. In Amsterdam hadden we namelijk een prima dierenarts en we hoopten dat we in Almere ook zo’n goeie zouden vinden. Fake is namelijk een erg bang voor vreemde mensen en vooral een bezoek aan de dierenarts vindt ze vreselijk. Op internet recensies gelezen en uiteindelijk bij een paar langgewenst in Almere. Dieremziekenhuis Almere beviel ons toch het best, ze nemen tijd voor je , geen gehaast werk en leggen alles duidelijk uit.
Ook behandelen ze mijn hond met rust en geduld, dus ik ben helemaal tevreden!

R. Nota

1e bezoek van onze pup

Qas vond het erg gezellig bij de dierenarts en werd goed afgeleid, zodat de enting vlekkeloos verliep. Op naar het volgende bezoek en dan maar kijken of hij weer zo spontaan naar binnen huppelt.

Van der Steeg

Extra controle voor de fokker

dierenziekenhuis almere logo

Wij vonden de eerste ontmoeting donderdagmiddag erg aangenaam ook de beoordeling die de dierenarts omdat Barley een extra keer nagekeken moest worden voor de fokker.

met vriendelijke groet

Maria Van Dijk

Maria Van Dijk

feedback behandeling Moos

labrador dierenarts

We zijn onlangs met Moos bij Nina geweest vanwege klachten aan zijn linker achterpoot. Nina heeft hem goed onderzocht en het bleek een spier verrekking te zijn. Na wat pijnstilllers en een paar dagen rustig aan doen, loopt hij weer prima.
Kortom we komen al jaren bij Nina en zijn uitermate tevreden over haar en haar medewerkers.

vriendelijke groet,

fam Beumer.

Ronald beumer

Luukie, Bobbie en Chazia (en Timmie)

astma kat

De beste dierenarts die een kat (en natuurlijk alle andere soorten dieren) zich maar kan wensen.
Lief voor de beesten, geduldig, zeer goed bereikbaar en zeer kundig.
Van de controle van de Astma van Luukie, de jaarlijkse controle en de entingen van Bobbie en Chazia tot aan de slopende ziekte en het waardige afscheid van onze lieve Timmie.
Geen afscheid op een koude behandeltafel, maar een huiselijke omgeving, Timmie op schoot. Voor ons een eye-opener.
Nina en Ilona jullie zijn SUPER, bedankt.

Renate Graafhuis

Sterelisatie

dierenziekenhuis almere logo

Kyla is eind juli laparoscopisch gesteriliseerd. Wij zijn erg tevreden over de kliniek. Zij waren erg lief voor Kyla en namen ook de tijd voor onze vragen. Zelfs 2 dagen later op zondag werd ik gebeld door Ilona hoe het met Kyla ging. Super netjes vonden wij dat. Wij raden deze kliniek zeker aan bij mensen.
Namens ons bedankt voor de goede zorg en een poot van Kyla
Groetjes Willeke

Kyla

Nel

nel maagtorsie

midden in de nacht kreeg onze lieve labrador Nel een maagkanteling, Nina gebeld, konden meteen komen.
Helaas is het Nina niet gelukt om haar na alle inspanningen weer beter te krijgen, dus besloten om haar in te laten slapen na 12,5 jaar veel liefde van haar. Nina was zeer lief ondanks haar drukke nacht met haar.
Bedankt, je inzet is geweldig, kan niet anders zeggen, zou geen andere dierenarts meer wensen

Tineke de Vlugt

vacinaties en rabies, Jasper was blij

dierenziekenhuis almere logo

Jasper moest zijn vacinaties hebben en een rabies injectie omdat ie op vakantie gaat naar frankrijk. Jasper heeft het niet zo op dierenartsen maar in Almere hoewel hij bang was om naar binnen te gaan leek hij de dierenarts perfect te vertrouwen niet grommen of deregelijk. we waren ruim op tijd en werden ook zeer snel geholpen. Het mag dan verder weg zijn bij mij maar perfecte serivice en Jasper was blij

Gianda

Droppie moet naar de tandarts…..

Onze Drop had kiespijn! Hij ging slechter eten en had duidelijk last van zijn gebit. Hij moest naar de (tand) arts. Er zijn veel tanden getrokken want zaten allemaal los. Een paar heeft ie nog over, maar hij eet nu net zo makkelijk zijn brokjes weer. Hij wil niks anders! Na de operatie, want dit gebeurt onder narcose, kreeg hij pillen mee naar huis. Tja…..hoe krijg je dát naar binnen. Met easypil en AD blikvoer geprobeerd, maar dat lust meneer allemaal niet. Een martelgang volgde en zonder resultaat. De volgende ochtend gebeld en e.e.a. uitgelegd. Ik kon gelijk langs komen voor goed advies en even oefenen. Ook een paar nieuwe pillen gekregen want de vorige had hij uitgespuugd en waren niet meer bruikbaar. Dit alles als extra service en free of charge . Ik kan ze nu zelf geven. Niet helemaal vlekkeloos nog, maar er zit vooruitgang in. Ik ben uiterst tevreden over deze kliniek. Was ik al door eerdere bezoeken, maar de goede service blijven ze handhaven. Top dierenkliniek en dito medewerkers. Met heel veel hart voor de dieren, maar óók voor de baasjes! Als je eenmaal binnen bent geweest wil je nergens anders meer heen. Probeer het maar!

Groetjes,
Cisca

Cisca Bijlsma

Castratie Cloud

Onze kleine Cloud is pas geleden geholpen door Nina op een vrijdag. Vooraf goed geïnformeerd, na de operatie belde Ilona meteen om te vertellen dat Cloud al weer langzaam wakker werd, we kregen een goede uitleg mee naar huis en wat ik nog nooit bij een dierenarts heb meegemaakt is dat Ilona op zondag nog even nabelde om te controleren of alles goed ging met Cloud. Ook al wonen we aan de andere kant van Almere, het is het tripje elke keer waard!

Jeffrey en Mariska

Pearl en Jade

dierenziekenhuis almere logo

Bedankt voor alles namens onze poesjes Pearl en Jade.

Fam. Wilbrink

Sterilisatie Guusje

dierenziekenhuis almere logo

Guusje is gesteriliseerd via laparescopie wat een verschil met een gewone sterilisatie. Ze kwam er vrolijk uitgewandeld en had nergens geen last van. Wij zijn al vanaf het begin met onze chi’s bij Nina, laten ze met een gerust hart achter, ze zijn zo lief voor onze hondjes.

Sandra

Sammie

rex kitten met oorpoliep

in een woord geweldig, altijd veel tijd voor mens en dier.
Sammie is nu gelukkig van zijn poliep in zijn oor af.
Geweldige mensen, kan niet anders zeggen

Tineke de Vlugt

Nagels inkorten en Gebitsreiniging

bulldog voor gebitsreiniging

Wij zijn heel erg tevreden met de veel kortere nagels van onze Franse Bulldog Xira. Deze waren veel te lang, waardoor ze bijna de kussentjes ingroeide, zelf knippen kon niet omdat het “leven” bleef doorgroeien. En omdat ze toch onder narcose moest, meteen even haar gebit laten reinigen. Ik ben uiterst tevreden met de zorg, behandeling en nazorg die Xira kreeg. Ook mijn vooraf gestelde vragen per email werden heel netjes en meteen beantwoord.

C. Bierman

Super!

dierenziekenhuis almere logo

Altijd super vriendelijk en echt geïnteresseerd.
Snelle service.
Ze zijn heel lief en begripvol tegenover de katjes.

Katjes Banjer & Boender

Sterilisatie van Engelse Stafford Ghita

dierenziekenhuis almere logo

We zijn zeer te spreken met de manier waarop de intake, de behandeling zelf en de nazorg heeft plaatsgevonden.
Heel aardig en behulpzaam personeel en oprechte liefde voor het dier.

Van der Meer

Onderzoek van onze kat Waiska

dierenziekenhuis almere logo

Sinds enkele jaren zijn wij tot onze volle tevredenheid “klant” bij het dierenziekenhuis in Almere Poort voor onze 4 katten en wat ons betreft blijft dat ook zo. Onlangs had Waiska een verwonding die bestond uit een klein rond gaatje met daar omheen bloed en wondvocht. In eerste instantie dacht ik aan een schotwond van een luchtbuks. Gelukkig kon ik vrijwel direkt terecht bij het dierenziekenhuis en bleek dat het ging om een opengebarsten abces. Voor alle zekerheid werd er nog een foto gemaakt maar alles zag er goed uit. Wel werd nog een knobbel gevonden en een biopsie uitgevoerd. Een paar dagen later werden wij gebeld met de uitslag, ook alles goed. Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de vriendelijkheid van het personeel.

J. Bes

bezoekjes

dierenziekenhuis almere logo

Wij zijn heel tevreden over dierenziekenhuisalmere. Erg proffesioneel, staan altijd voor je klaar, hebben een heel groot hart voor de dieren en je voelt je erg welkom daar. gewoon helemaal top

Megan Visser

Met recht een Dierenziekenhuis

Zeer tevreden over Dierenziekenhuis Almere, leuke ontvangst , altijd vriendelijk, vakkundig, veel tijd voor mens en dier, goede uitleg,
een goed team!!!!!!!!
en alles onder één dak.

van tilburg

Knie operaties

Wij zijn zeer tevreden. Ramses is een paar maanden voor de 1e keer aan zijn knie geopereerd en wat is hij er van opgeknapt. Ander knie was ook niet goed en daar is hij nu ook aan geholpen. Wij vonden het prettig dat we voor orthopedische chirurgie in Almere terecht konden. Al met al een hele fijne dierenkliniek en zeker een aanrader.

M. Linger

Nieuw vriendje

billy de kat na bezoek dierenarts

Ons nieuwe vriendje Billy is geweest voor zijn eerste apk.
Als altijd was de ontvangst door Ilona en Nina weer warm en hartelijk. De liefde voor dieren straalt er van af en ook de aandacht voor de eigenaar is top.

Paul van Wageningen

trimmen skunkie

kat bij trimsalon almere

na een korte roesje is skunkie weer heerlijk opgeknapt en vrolijk nu hij weer van zijn klitten en haren af is ,mooi op lijn

ank out

Sterilisatie Miley

Gisteren is onze labrador Miley gesteriliseerd dmv laparoscopie. Alles is verlopen zoals beloofd werd. Miley liep aan het eind van de middag alweer rond alsof er helemaal niets gebeurd was. Dierenarts Nina heeft Miley super deskundig en met veel vakmanschap behandeld. Wij kunnen dierenziekenhuis Almere bij iedereen aanbevelen.

Ruud

Jaarlijkse inenting en check up

dierenziekenhuis almere logo

Vriendelijke arts deskundige begeleiding en een prima service.

Carry Masseur

Coco & Gizmo

dierenziekenhuis almere logo

Wij worden altijd liefdevol ontvangen door de lieve dierenartsen.

M. Eeken

Jaarlijkse inenting en check up

dierenziekenhuis almere logo

Prima ontvangst, nauwelijks wachttijd, veel aandacht van de arts en prima dvies.

Arjan

Mickey

dierenziekenhuis almere logo

Een leuk team ,lief voor de dieren en je kunt terecht
Met al je vragen. Ook wordt er heel veel aandacht
Aan je klacht besteed en Proberen ze je ook als het druk
Is zo snel mogelijk te helpen.

Groetjes , van marian

Mickey horn

Kat

dierenziekenhuis almere logo

Wat een geweldig Team.Je voelt de liefde en passie die zij voor jou dier hebben.En vooral geduld.Alle lof! Geweldig ga zo door.Groetjes Nathalie.

NBeelen

Was gebeten door grote hond in de borst

sara in mps shirt

Super tevreden. Heel fijn geholpen in de avond nadat Sara gebeten was door een grote hond in de borst. Inmiddels zijn we terug geweest bij de dierenarts om de nietjes te verwijderen en is alles genezen.

Lies de Meijer //// Sara

Super dierenziekenhuis!

dierenziekenhuis almere logo

Ze staan altijd voor je klaar. Ze worden altijd even helemaal nagekeken. Onze Weimaraner is nogal druk maar ze gaan allemaal zo goed en met veel geduld met haar om! Wij zijn heel blij met zo een capabele dierenarts!

Hewitt

Suikerziekte Canadese Herder

dierenziekenhuis almere logo

Dierenarts Nina heeft onze Max onder begeleiding met zijn suikerziekte.
Geen vraag is teveel en we krijgen prima uitleg over wat er speelt met onze trouwe viervoeter.
We zijn blij met het dieren ziekenhuis Almere en hun medewerkers.
Een aanrader voor uw huisdier

onbekend

Giardia/Parasiet

dierenziekenhuis almere logo

Na mis diagnose van mijn voormalige dierenarts, heb ik een afspraak gemaakt bij Dierenziekenhuis Almere voor een second opinion.
Zij kwamen na een simpele test erachter wat er met mijn hond aan de hand was. Geconstateerd het Giardia Parasiet, hier kregen wij een medicament voorgeschreven. Na 2 a 3 dagen zagen wij al flinke verbetering in de gesteldheid van onze lieve oude hond.

Ik ben samen met mijn gezin, Nina en haar team hier heel erg dankbaar voor.

onbekend

inslapen

Hebben uiteindelijk de keuze moeten maken om onze hond te laten inslapen. De wijze waarop zij ons hele gezin en met name de kinderen hebben meegenomen in het proces deed ons goed.. De kids hebben ruim uitleg gehad waarbij Nina bijzonder veel geduld had en zich meer dan kon inleven in het verdriet van de kinderen. Zijn niet de leukste momenten maar onafwendbaar… Dank namens het hele gezin.. gr fam Roeters

Wijkagent Pieter Roeters

laparoscopie (kijkoperatie)

We zijn heel tevreden over de laparoscopie (kijkoperatie). die onze hond Daisy heeft ondergaan. Zij heeft nergens geen last van gehad, kon niet bij de hechtingen, was helemaal niet ziek, echt klasse. Als we haar gewoon hadden laten steriliseren, had ze veel meer last en pijn gehad en een veel grotere wond. Het is natuurlijk wel veel geld, maar het is het waard? Zeker voor de hond. Zijn erg blij met jullie als dierenarts.

W.G. van der Zeijden

poes Nina

dierenziekenhuis almere logo

Dank voor de goede zorgen voor kat Nina vandaag! Bij jullie in goede handen :).

Saskia Koopmanschap

Jari en Kelly

dierenziekenhuis almere logo

Sinds oktober kom ik met mijn twee hondjes van 11 en bij a 15 jaar bij Nina en Ilona. Twee geweldige meiden. Had veel eerder van dierenarts moeten overstappen. Meiden jullie zijn geweldig.

onbekend

De jaarlijkse prik

dierenziekenhuis almere logo

Een beetje ronddwalend op het internet toevallig bij het Dierenziekenhuis in Almere uitgekomen. Gewoon prijstechnisch aantrekkelijk voor de jaarlijkse prik. En niet onbelangrijk een 24/7 openstelling. Dus hoppa onze 2 doodles naar Almere.
Wat een aangename verrassing. Ilona en Nina. Adequaat, vrolijk en enthousiast. Geen routine rondje…
Dus meteen ingeschreven en broerlief inmiddels ook. Hoort zegt ,t voort…deze kanjers verdienen het.

onbekend

Onze labradoodles naar de trimsalon

dierenziekenhuis almere logo

Afgelopen week zijn de 2 zusjes Nova en Nuja naar de trimsalon geweest. Gingen er als 2 ruige rakkers naartoe en kwamen er fris en met een korte zomer coupe vandaan.
Freek heeft er zijn handen aan vol gehad. De ontvangst door Ilona is weer aller hartelijkst en Freek had de lok koekjes al in zijn hand. In alle vertrouwen onze honden bij hem achter gelaten.
Mooi geschoren en geknipt…enig minpuntje is, dat beiden met lange nagels zijn thuisgekomen. Hadden wij ook niet benoemd, dus dat weten wij voor de volgende keer.

onbekend

Second Opinion

dierenziekenhuis almere logo

Mijn kat Joris voor second opinion laten bekijken. Werd kundig naar hem gekeken en onderzocht. Uiteindelijk werd er een hernia geconstateerd en daar ook voor behandeld. Ben zeer tevreden over dit Dierenziekenhuis!

onbekend

Top

dierenziekenhuis almere logo

Alle tijd en aandacht voor dier en mens, uitstekende service

onbekend

Dierenkliniek met Liefde voor Mens en Dier

dierenziekenhuis almere logo

Al een paar jaar kom ik met amy mijn kat bij illona en nina. Nog nooit zo professioneel en vriendelijk geholpen. Amy heeft onlangs een gebitsreiniging gehad en een bloedonderzoek. Alles zeer professioneel gegaan. Ze zijn altijd erg zorgzaam en vriendelijk. Ook als nodig advies. Ik ga met een gerust hart naar hun toe, amy kan het niet beter treffen.

onbekend

Zeer tevreden

dierenziekenhuis almere logo

Ik kwam voor het eerst bij Nina voor de entingen van Doeke (schapendoes pup van destijds 9 weken oud) en had meteen een goed gevoel.

Aan de balie werd ik direct vriendelijk ontvangen/geholpen en (wat ik nog veel belangrijker vind) in de behandel kamer was de DA heel lief voor Doeke. Er werd de tijd genomen om haar op haar gemak te stellen. Ik denk niet dat Doeke doorhad dat ze een prikje heeft gehad. Dit was hetzelfde bij de enting op de leeftijd van 12 weken.

Doeke is, toen zij 3 maanden was, een keertje heel ziek geweest. Dit vond plaats buiten de openingstijden op een zondagavond. Toen ik belde mocht ik direct langkomen. Nina heeft ons toen heel snel en valide geholpen.
Tot overmaat van ramp heeft Doeke nog een oorontsteking gekregen, waarmee we heel snel en vakkundig zijn geholpen.

Volgende week ga ik terug om te kijken hoe het met de oorontsteking gaat. Ik overweeg ook met mijn kat nu over te stappen van een andere DAP naar deze kliniek.

Niets dan lof!

onbekend

Betrokken

dierenziekenhuis almere logo

Al jaren komen wij bij Nina, onze twee oude Newfoundlanders zijn via een Laparoscopie gesteriliseerd en waren snel weer op de been. Toen Beertje moest worden ingeslapen was daar alle tijd en ruimte voor. Onze jongste heeft laatst een knieband operatie ondergaan. De betrokkenheid, de vakkennis maar vooral de liefde voor dieren is wat haar een geweldige dierenarts maakt. Je bent hier geen nummer, er is altijd alle tijd en je kunt hier 24-7 terecht. Kortom een super dierenarts.

onbekend

Spoedgeval

dierenziekenhuis almere logo

Wij zijn heel erg tevreden over het Dierenziekenhuis Almere. We zijn snel en prima geholpen in een noodsituatie. Dank daarvoor.

onbekend

Fantastische zorg

dierenziekenhuis almere logo

Ik kom al 3 jaar met veel plezier bij Nina en Ilona. We hebben veel verschillende dieren, maar voor allemaal is er even veel zorg en kennis in huis. Of het nu voor een reguliere controle, vaccinatie of spoed is, er is altijd 100% inzet en een realistisch advies. We voelen ons eigenaren altijd goed begrepen en worden goed begeleid. Wij gaan hier niet meer weg!

onbekend

Dierenarts

dierenziekenhuis almere logo

Wij zijn heel erg tevreden over Nina ze is ontzettend lief voor onze hondjes en ze neemt de tijd voor ze. Goede behandelingen en diagnoses.

onbekend

Fijne Trimsalon

dierenziekenhuis almere logo

Al verschillende keren zijn wij met onze honden Taira en Tika bij Freek in de trimsalon geweest. Vooral Taira is bepaald niet gemakkelijk, dat weten we.
Het is goed te zien dat Freek met veel liefde en geduld de beide dames er weer verzorgd laat uitzien.
Het belang van de dieren staat bij Freek voorop.
We laten ze met een gerust hart achter!

onbekend

Operatie van Loes

dierenziekenhuis almere logo

Onze Loes de doodle is wederom top behandeld in dit geval aan haar vervelende blijvend ontstoken anaalklieren en ondanks alle pech wat Loes heeft blijft ze gek op Nina!!!

onbekend

Laparoscopie bij onze reu

dierenziekenhuis almere logo

Gisteren is Kane, onze 8 maanden oude Dwergschnauzer, door Nina wegens het niet indalen van zijn testikels en op haar deskundige advies, via laparoscopie geopereerd. Om 10.00 uur gebracht en na de duidelijke uitleg hebben we Kane in hun vertrouwde handen achtergelaten. Binnen het uur belde Nina dat alles zeer goed was verlopen en dat we Kane rond 12.00 uur weer konden ophalen. ‘s Middags was hij eigenlijk alweer het “heertje”. De minuscule wondjes zagen er vandaag prachtig uit. Hij heeft nergens meer last van en eet weer als een “bootwerker”. Kortom, de complimenten voor het team van Dierenziekenhuis Almere !

onbekend

Karel

dierenziekenhuis almere logo

Ontzettend bedankt voor de fantastische zorg van kareltje toen hij van de lelies in huis gesnoept had. Wisten wij veel dat lelies giftig zijn voor katten… Dat was een harde les. Maar dankzij de waanzinnige adequate handelingen van het team van het Dierenziekenhuis Almere ligt Karel nu weer heerlijk naast de laptop terwijl ik dit schrijf. Nu nog even kijken of er geen restant van nierschade over is gebleven bij de controle over een maand.

Ontzettend bedankt nogmaals.

gr Sanne

onbekend

Pearl en Jade

dierenziekenhuis almere logo

Bedankt Ilona, Nina en Alice voor jullie liefdevolle en professionele hulp aan onze poesjes Pearl en Jade. Respect voor jullie allemaal om zo’n goed
dierenziekenhuis/kattenhotel te runnen!

fam. wilbrink

Laparoscopie

dierenziekenhuis almere logo

Afgelopen dinsdag met de hond laparoscopie bij ziekenhuis Almere wat een super zkh zo ontzettend lief en relaxt na twee uurtjes met hond weer naar huis wat was ze goed bij en wat een fijne dokter moeder die het runnen met hart voor dé zaak en donderdag gebeld hoe het ging, goede nazorg helemaal top

karin goed

Garfield

dierenziekenhuis almere logo

Afgelopen zondag Garfield gebracht. Hij moest blijven maar dat hebben we met een gerust hart gedaan. We wisten en voelden dat er goed voor Garfield gezorgd zou worden. De volgende dag bleek dat het beter zou zijn om Garfield uit zijn lijden te verlossen. Met pijn in ons hart hebben we onze lieve Garfield in laten slapen in de wetenschap dat dit het beste was voor hem. De begeleiding welke Nina gaf en de uitleg aan mijn zoontje van 6 jaar was zo ontroerend en zo duidelijk. Dank je wel Nina. Dank jullie wel voor jullie medeleven welke jullie die dag hebben laten blijken en ook daarna. Het is nooit leuk, maar de manier waarop jullie hier mee om gaan geeft wel troost voor ons. Dank jullie wel.

G.J. Gruwel

sterilisatie

dierenziekenhuis almere logo

Van het eerste telefoontje tot en met de nazorg, top!
Het schijnt dat mijn hond is gesteriliseerd maar ik heb er weinig tot niets van gemerkt. Had maar net tijd om boodschappen te doen want toen mocht ik mijn stuiterbal schapendoes al weer halen.

B. Jeuring

afgebroken voortanden bij een cavia

Geweldige hulp gehad met onze cavia Babbel. Twee afgebroken voortanden met uiteindelijk haakjes op de kiezen als gevolg, omdat hij niet meer wilde eten. Goede diagnose en advies gehad. Wij zijn heel blij met jullie dierenartspraktijk. Voor ons geen andere. Dikke kus van Babbel 🙂

wilma marechal