Bel ons: 036 - 536 9600

of

klik hier om een afspraak te maken

Zaterdag en Zondag Spreekuur

Op zaterdag en zondag spreekuur

Het Dierenziekenhuis Almere heeft als een van de weinige dierenartsen in Almere, Amsterdam en het Gooi op zowel zaterdag als zondag een eigen spreekuur! Op zaterdag is het Dierenziekenhuis Almere geopend tussen 10 uur en 14 uur, op zon- en feestdagen tussen 10 en 12 uur. U kunt op deze dagen een afspraak maken voor een consult maar ook binnenkomen om bijvoorbeeld voer te kopen of de nieuwste ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen of medicatie af te halen. Daarnaast bent u dan verzekerd van het beste advies.

Het Dierenziekenhuis Almere beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om na gedegen onderzoek tijdens het consult en eventuele aanvullende testen (zoals bloedonderzoek, röntgenfoto’s, echografie, urine- of ontlastingsonderzoek) uw dier met de beste therapie en een goede diagnose te gaan behandelen ook in het weekend. Uw dier kiest er tenslotte niet voor wanneer deze ziek wordt.

Ook voor vaccinaties of andere onderzoeken bent u uiteraard welkom om een afspraak in te plannen.

U kunt online een afspraak plannen of telefonisch via 036-5369600.

Spoed buiten openingstijden

Buiten onze openingstijden ‘s avonds of in het weekend kunt u ook ergens terecht, nadat u contact heeft gehad via onze spoedtelefoon doordeweeks tot 21.30u te bereiken via (0900-SPOEDDIERENARTS: 0900-7763334). In dit geval opent de dierenarts speciaal voor uw dier buiten openingstijden de praktijk om u van dienst te zijn in het spoedgeval. Na 21.30u en buiten de openingstijden in het weekend verwijzen wij door naar onze collega’s van de spoedkliniek Amsterdam (MCD). Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 020 740 0600.

Tot snel bij Dierenziekenhuis Almere