Bel ons: 036 - 536 9600

of

klik hier om een afspraak te maken

Dierenziekenhuis info

Dierenziekenhuis

Op 6 december 2010 zijn Nina en Ilona begonnen

Moderne inrichting

2 steriele operatiekamers met moderne apparatuur

Laparoscopie

Sterilisatie door middel van een kijkoperatie

Preventieve zorg

Begeleiding en onderzoeken van jonge- en ouder dieren


Ons dierenziekenhuis en onze service

7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend voor basis- tot specialistenzorg.

Het Dierenziekenhuis Almere is geopend op 6 december 2010 door Ilona en Nina van Broekhoven. Een idee geboren uit passie voor dieren. Dieren verdienen 7 dagen per week de allerbeste zorg die met liefde wordt gegeven. Daarom bieden wij u de meest moderne zorg 7 dagen per week.

Natuurlijk kunnen wij u de basis zorg voor uw huisdier bieden zoals vaccinaties, consulten, sterilisaties en castraties enz. Wij bieden echter nog heel veel meer. We bieden een uitgebreid pakket aan preventieve zorg zoals puppy/kittenbegeleiding en ouderen onderzoeken.

Ook voor second opinions

Op die manier kunnen we voorkomen dat uw dier ziek wordt. Uiteindelijk willen we allemaal graag onze huisdieren zolang mogelijk, maar vooral ook gezond bij ons houden. Ook voor second opinions kunt u altijd bij onze kundige dierenartsen terecht.

Eigen laboratorium, röntgen en echografie

Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat uw huisdier ziek wordt dan kunnen wij al onze mogelijkheden benutten om uw huisdier zo snel mogelijk weer gezond te krijgen en u te begeleiden in de optimale manier om dit thuis voort te zetten. We hebben een uitgebreid laboratorium, waarmee we onder andere vrijwel alle bloedtesten in huis kunnen doen en meestal binnen 10 minuten een uitslag hebben. Daardoor kunnen we sneller dan de meeste dierenartsen gaan behandelen en bij sommige ziektes is tijd erg belangrijk. Daarbij beschikken wij over digitale röntgen en echografie mogelijkheden.

Onze operatiekamers en Laparoscopische sterilisaties

We hebben 2 steriele operatiekamers en 1 tandheelkunde operatiekamer. In alle drie beschikken we over gasnarcose en uitgebreide bewakingsmogelijkheden. Ook hiermee worden alle risico's tot een minimum beperkt en kunnen de dierenartsen zich volledig op de behandeling concentreren.

Orthopedisch chirurg aan huis; dus ook voor specialistische zorg

Als het nodig is hebben wij de mogelijkheid om onze specialist chirurgie in onze praktijk in te schakelen om eventuele specialistische zorg te bieden. Ook op verwijzing van een andere dierenarts kunt u bij onze specialisten terecht.

Laparoscopische sterilisaties (kijkoperatie)

Wij bieden al sinds de start laparoscopische sterilisaties aan. Dit is een sterilisatie van de hond d.m.v. een kijkoperatie. Deze manier is absoluut de mooiste manier op dit moment om een teef te steriliseren en is vrijwel pijnloos. Het Dierenziekenhuis Almere gaat graag mee met haar tijd en dus hebben we al jaren ervaring met de uitvoering van deze ingreep.

Ook voor konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben veel ervaring met de behandeling van deze bijzondere dieren.

Mail ons!

Contact met het dierenziekenhuis

Europalaan 836
036- 536 9600
http://www.facebook.com/dierenziekenhuisalmere