Bel ons: 036 - 536 9600

of

klik hier om een afspraak te maken

Famed

Betalen en Famed

In onze praktijk zorgen wij liever voor u en uw dieren dan dat we extra tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom dragen wij op verzoek het versturen en innen van de nota’s over aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

LET OP: Indien u gebruik wilt maken van betalen op rekening dient u dit voorafgaande aan de afspraak kenbaar te maken. U wordt dan gevraagd om een geldig legitimatiebewijs én een recente brief van een overheidsinstelling (met juiste adresgegevens) te kunnen tonen.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Famed. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw dierverzekeraar zoals Proteq. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw dierverzekeraar worden vergoed.

Digitale facturatie via www.notavanfamed.nl

Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op nota van Famed voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Famed de eerstvolgende betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar.

Betalen op rekening

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Famed hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Famed via 0900-0885* of ga naar notavanfamed.nl

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, meldt u dan aan bij notavanfamed.nl of bel 0900-0885*

*€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten

Contactgegevens Famed

Website: www.notavanfamed.nl
E-mail: contactcenter@famed.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 0900 – 0885 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)
Telefoon duplicaatnota aanvragen: 0900 – 0882 (€ 1,00 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)